Boek nu jouw unieke shoot

het #1 verjaardagscadeau

5/5

Als Photoshop-artiesten streven wij ernaar om hoogwaardig beeldmateriaal kunnen ontwerpen die de aandacht trekken. Wij verwezenlijken elke artistieke visie door doelgerichte en professionele knallers te creëren met behulp van onze vaardigheden in Photoshop. 

Het 4 stappen plan

Verzekerd van een onvergetelijke ervaring

Als Photoshop-artiesten verzorgen wij adembenemende fotoshoots met schitterende Photoshop-bewerkingen die mensen doen verbazen. Wij leggen niet alleen momenten vast, maar transformeren ze ook tot bijzondere kunstwerken. Plan een gratis gesprek in, boek een fotoshoot, en wij zorgen voor de rest!

1. gratis oriënterend gesprek

Bij Sharkwood Media geloven we niet in standaard pakketten, maar in maatwerk. Jouw project is uniek, en daarom bespreken we graag vrijblijvend jouw wensen om een individuele aanpak te bepalen. Na deze bespreking ontvang je een op maat gemaakte offerte. Ontdek de kracht van aangepaste oplossingen voor jouw project.

2. plan een fotoshoot in

Nadat we samen de mogelijkheden hebben besproken en de offerte is goedgekeurd, ontvang je een link waar je ons de benodigde informatie kunt verstrekken voor de fotoshoot. Wij regelen alles voor jou. Neem contact met ons op en boek jouw sessie!

Je bent er bijna!

Wij verkopen niet alleen een product, maar brengen een glimlach op ieder gezicht.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden, dit zorgt ervoor dat werkelijk ieder ontwerp die ik maak uniek is. Eén ding is zeker, van jouw edit zijn er geen twee!

3. Wij gaan voor je aan de slag

Nadat wij de fotoshoot hebben voltooid, stemmen wij de stijl met je af en gaan vervolgens voor je aan de slag. Je krijgt de gelegenheid om de bijzondere foto naar jouw wensen af te stemmen.

4. krijg je foto digitaal toegestuurd

De hoogste tijd om je klanten te verwonderen! Nadat je geheel tevreden bent ontvang je jouw bijzonder ontworpen cover in de mailbox.

Waarom Sharkwood media?

Arjan bos Edits

Welkom bij Sharkwood media

Wij, Sharkwood Media, zijn van oorsprong fotografen en grafisch ontwerpers. In de afgelopen jaren hebben verschillende sterren voor onze magische lens gestaan. Maar wat Sharkwood Media echt onderscheidt, zijn de unieke visuals.

In tien jaar tijd heeft Sharkwood Media zijn stempel gezet in de foto-industrie. Wij kijken ernaar uit om ook voor jou aan de slag te mogen gaan.

Ontwerpen
0 +
Ervaring
0 jaar
Tevredenheid
0 %

Sharkwood media

Welkom in onze magische wereld

Sharkwood media

Wij zijn Arjan Bos en Jos Haaijer, de eigenaren van Sharkwood Media. Graag staan wij tot jullie dienst om samen een fantastische edit te creëren voor jou als artiest. Hebben jullie vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Contact

Wij helpen je graag verder

Heb je de keuze nog niet kunnen maken of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact op! Ik help je graag persoonlijk verder.